Website nodig

Mensen zoeken informatie over jouw bedrijf op, vaak nog voordat ze je contacteren. Een professionele website geeft je de kans om een goede eerste indruk te maken.

Wij zijn daarnaast van mening dat een website de look en feel van je organisatie moet uitstralen. Met andere woorden: als een potentiële klant na het bezoeken van jouw website bij je op locatie komt voelt dit als bekend terrein.

Waarom heb je als onderneming een website nodig?

Zie je website als een middel om je doelen als onderneming te bereiken. Het dient als informatiepunt voor je klanten en als eerste indruk voor je potentiële klanten. Mensen verwachten nu eenmaal van een professioneel bedrijf, dat deze ook een professionele website heeft. Klanten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week de informatie op je website raadplegen.

Daarnaast kan je waardevolle informatie verzamelen met een analyse tool op je website. Wie zijn je bezoekers? Wat doen ze op je website? Met een analyse tool kan je niet enkel je website (laten) optimaliseren, maar ook je volledige marketingplan. Bepaalde verwachtingen of gevoelens kan je dan onderbouwen met data.

Steeds meer mensen zoeken een bedrijf eerst op voordat ze er één bezoeken. Haal hier je voordeel uit als ondernemer. Daarom heb je dus een professionele website nodig!

Hoe wij werken

Wij faseren onze projecten in 5 fases: Content- en inventarisatiefase, Creatieve fase, Ontwikkelingsfase, Implementatiefase en Evaluatiefase.

©2024 TM-Online.nl - Een samenwerking tussen Joyce Wever & Rob van Houtum